home » 2012 » 05 » Vem Är Sämst

Vem Är Sämst

Posted:
2012-05-04
Tags:
vem-vet-mest gnäll

Det är namnet de borde kalla Vem Vet Mest. Programmet är rättvist i första omgången när alla får lika många frågor en efter en. Sedan i andra omgången vinner medelmåttsfittorna eftersom de smartaste anstränger sig folk för att slå ut! De som kommer till finalen är de tjejer som ser söta och korkade ut för ingen skickar några frågor till dem. Idag försvann både Ossi och Björn som var riktigt skarpa och svarade rätt på massor med frågor därför att alla ansträngde sig för att få ut dem. Särskilt fittlasse i kostym. Nu vinner han säkert därför att han är lite skarpare än de två idiotkvinnor han tävlar mot.

Och när Rickard Olsson säger "tryck när ni kan", är det någon enkel fråga trycker alla och då är det bara slumpen som avgör vem som tar spelet. Är frågan svår trycker nästan aldrig någon. Hade Ossi och Björn varit i finalen hade de säkert svarat på det mesta, men nu svarar finalisterna fel hela tiden.

Snälla SVT, ändra på programformatet! Det är orättvist och skittråkigt att de skarpaste deltagarna aldrig får vinna utan medelmåttorna som spelar taktiskt.