home » 2016 » 02 » Svar till Mona ang. Folkets Demonstration

Svar till Mona ang. Folkets Demonstration

Posted:
2016-02-03
Tags:
politik flyktingar

Hej Mona,

Jag besökte Folkets demonstration och känner mig orättvist anklagad när du skriver att den bestod av våldsbejakande och våldsanvändande extremister. Hur vet du det när du inte var där?

Jag tycker inte att jag är våldsbejakande då jag inte använt våld i mitt vuxna liv. Senaste gången var i ett slagsmål i högstadiet som jag förlorade. Jag såg flera mammor med barnvagnar som inte heller såg våldsbejakande ut. Om vi vore våldsbejakare hade vi väl använt våld istället för att delta i en fredlig demonstration?

Enda anledningen till att jag masade mig dit var att 100.000 personer sitter på flyktingförläggningar på obestämd tid och det är en tickande bomb. Jag är mycket missnöjd med hur regeringen hanterar asylkrisen.

Gör det mig till en "våldsbejakande ideologisikt driven nazist som hatar kvinnor och invandrare", ja då är jag väl det.

Edit 2016-02-07: När jag skrev det här inlägget hade jag uppgiften att 100.000 personer bodde på asylboenden. Den stämmer inte utan enligt Anders Danielsson i intervju i Agenda ikväll är den verkliga siffran 180.000.